Velünk futott Albertfalva apraja-nagyja az Összefogás XI. Sportegyesület szervezésében megvalósuló CSALÁDI FUTÓVERSENY-en.

Fantasztikus hangulatban lezajlott a családi futóversenyünk Albertfalván.

Az Összefogás SE és a Runaway közös szervezésében csodás vasárnap délelőttünk volt, ahol kicsik és nagyok együtt futottak.

Ez a futóverseny az első állomása annak a versenysorozatnak, amelyet az Összefogás 11 SE és a Runaway közös szervez, és ennek első állomása volt Albertfalván.

Albertfalván először rendeztünk meg családi futóversenyt, ahol közel 150 induló volt május 22-én vasárnap 10 órától.

Helyszínünk az Albertfalvi Futópálya és Fitness Park volt, amely a kerületiek egyik kedvelt futóparkja.

 A célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk.

Kellemes programokkal fűszereztük a futóversenyt, hiszen a célban gyümölcs, műzliszelet és szörpbár várta a beérkezőket, a legkisebbek kreatív gyereksarokban mókázhattak. A futóversenyt különböző korcsoportokban indítottuk, az ovisok egészen kiscsoportos kortól a nagycsoportosig 400 métert futottak, míg az iskolások 1. osztálytól 8. osztályig külön korcsoportokra bontva már 800 méteres távot teljesítettek. Akikben még maradt egy kis szusz, azok a családi örömfutáson is részt vehettek, amely már csak 400 méteres táv volt, de a mosolygós arcokat látva ez valóban egy öröm futás volt! Az első futóversenyünk regisztrációjánál egy pecsét gyűjtőt füzetet adtunk át, mellyel egy játékot indítottunk. Az, aki 3 futóversenyünkön részt vesz, az indulhat az értékes, 50 ezer Forint értékű Decathlon utalványért.

Amikor összegyűltek a pecsétek, a füzetet lefotózva kérjük vissza küldeni, vagy leadni a verseny helyszínen a szervezők részére.

A futóverseny sorozatunk következő állomásai:

Vasárnap, Jún. 12., 10:00-kor Feneketlen-tó – Újbudai Családi Futóversenyek

Szombat, Júl. 30., 17:00-kor Bikás Park – Újbudai Családi Futóversenyek

Vasárnap, Szept. 25., 10:00-kor Gazdagrét – Újbudai Családi Futóversenyek

Vasárnap, Okt. 16., 10:00-kor Őrmező – Újbudai Családi Futóversenyek

A futóversenyről készült fotókat az alábbi linken érheted el:

itt: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5823578150990030&type=3

Futóversenyünk következő (2.) állomása 2022. június 12-én vasárnap 10 órától lesz a Feneketlen tónál, melyre sok szeretettel várunk mindenkit.