Június 12-én vasárnap lezajlott az Újbudai Családi Futóverseny sorozatunk 2. állomása, ahol több, mint 200 fő részvételével forró nyári hangulatban futott együtt kicsi és nagy.

Helyszínünk ezúttal a Feneketlen-tavi Futópálya volt, ami csodás hangulatú, hiszen a tó körül futhattak a versenyzők.  A futamokat egy intenzív táncos bemelegítéssel kezdtünk, majd a célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk. A célban mindenkit frissítő szörpbár, alma és műzliszelet várt, a legkisebbek kreatív gyereksarokban játszhattak.

Bemelegítünk:-)

A futóversenyről készült fotókat az alábbi linken érheted el:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5883464368334741&type=3

A versenyzők az alábbi korcsoportokban indulhattak:

Óvodás futamok 11 órától, táv: fél kör (400 méter) kiscsoportos; középső csoportosok, nagycsoportosok.

Ezt követően került sor a nagyobbak futóversenyére: iskolás és felnőtt futamok (600 m) 1-2. osztályosok, 3-4. osztályosok, 5-6. osztályosok, 7-8. osztályosok, és mindenki, aki a fentieknél idősebb + felnőttek.

Így futottunk a Feneketlen-tónál J a helyszíni videót itt láthatod:

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/420723916568529

Tarts velünk a következő futóversenyünkön is!

Futóversenyünk következő (3.) állomása 2022. július 30-án szombat 18 órától lesz a Bikás Parkban, melyre sok szeretettel várunk mindenkit!

Internetes előnevezés: 2022. július 25. 12 óráig, de a helyszínen is lehet nevezni korlátozott számban.

NEVEZNI az alábbi linken tudsz a következő futóversenyünkre:

 

https://osszefogas11se.hu/csaladi-futoversenyek/

 🤩🤩Érdemes velünk tartanod, hiszen az, aki legalább 3 futóversenyünkön részt vesz, az bekerülhet a nyereményjátékunkba, ahol egy fantasztikus 50 ezer Forint értékű Decathlon utalványt  nyerhet.

💁Mit kell ehhez tenned? Minden helyszínen a rajtszám átvételekor egy pecsétgyűjtő füzetet adunk, amelybe minden helyszínen más pecsét kerül majd. 3 összegyűjtött pecsét után pedig már indulhatsz a Decathlon fődíjért!!!

!!Ha velünk voltál a Feneketlen-tónál, akkor ne felejtsd el magaddal hozni a rajtszámkor átadott pecsétgyűjtő füzetet a következő futóversenyre!!!

Pecsétgyűjtő füzet

Sok szeretettel várunk a  következő nyári futóversenyünkre!

Helyszín: Bikás Park

Időpont: 2022.07.30. szombat 18 órától regisztráció, 19 órakor első futam

Addig is szép nyarat kíván 

az Összefogás SE csapata!