Sportos nyárindító futóversenyt tartottunk a Bikás parkban, az Újbudai Családi Futóverseny sorozatunk negyedik állomásán, ahol megdőlt a tavaszi rekord létszámunk, hiszen majd 450 fő futott velünk. 🤗💚Szavakkal nem kifejezhető, határtalan öröm számunkra, hogy ismét megmutattuk, mi vagyunk a legsportosabb kerület!

Ezzel a helyszínnel elérkezünk az Újbudai Családi Futóverseny sorozatunk (tavaszi) záró állomásához. A futóversenyünk előtt még két szuper programmal is készültünk. Igyekeztünk minden korosztálynak izgalmas sport programokkal kedveskedni ezen a vasárnapon.

Ezúttal a felnőtteknek is szerettünk volna egy remek sportprogramot a figyelmükbe ajánlani, amig a gyerekek futnak. Társszervezetünk, a Nőiszem Egyesület az egészséges életmód, és a diabétesz elleni küzdelem jegyében rendezte meg az Életöröm napot, melyhez szép számmal csatlakoztak.

  • Fergeteges hangulatú családi torna Czanik Balázs fitness edzővel
  • Pezsdítő zenés-táncos zumba Tóth Évivel
  • FreeRide Club Ügyességi bringapálya a nagyoknak és egyensúlyozó pálya a kicsiknek a FreeRide Club jóvoltából.

Ezt követően elrajtolt az ovisok futama, ahol minden korosztálynak 400 méteres távot kellett futnia, az iskolásoknak pedig 800 métert kellett teljesíteni. A futamok végét egy családi örömfutással zártuk. A célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, és emléklapot adtunk át. A beérkezőket frissítő szörpbár, alma és műzli várta. Az ovis és az iskolás futamokat követően nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk.

A futóversenyről készült fotókat az alábbi linken érheted el az Összefogás 11 SE Facebook fotógalériában –  keresd meg magadat:)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.861829555985047&type=3

Ha Te is részt vettél a futóversenyünkön, akkor reméljük, hogy csodásan érezted magadat.

Ha most nem tudtál eljönni akkor a videóból láthatod miért érdemes csatlakoznod majd hozzánk, és nézd meg a videónkat :

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/979202860279327

Ha nem vagy fent a Facebook-on akkor pedig a Youtube csatornát nyisd meg:

Pecsételős nyereményjátékunk ezzel a helyszínnel lezárult, melyben 50 ezer Forint értékű fődíjat, egy Decathlon utalványt sorsoltunk ki.

Ne feledd, hogy a mindennapi mozgás elengedhetetlen az egészséges életmód megőrzéséhez, ezentúl pedig igazi örömforrás! Sportolj, fuss, mozogj, és kövesd az oldalainkat!

Sok szeretettel várunk vissza!