💚🏃Újbudai Családi Futóverseny sorozatunk a Dzsungel parkban, Gazdagréten zárt múlt vasárnap.

A helyszín, az a Dzsungel park, ahonnan 12 éve elindítottuk a futóversenyeinket, és mára úgy kinőtte magát, hogy a kezdeti 40-50 fős eseményt vasárnap már közel 350 fővel rendezhettük meg.

Köszönjük Nektek, hogy velünk sportoltatok és bízunk benne, hogy ezzel is sok olyan családot megmozgathattunk, akiknek eddig nem volt a mindennapjaik része a sport, vagy a mozgás, de így kedvet kaptak hozzá.

🏃‍♀️Ha ott voltál, akkor részese lehettél a frenetikus hangulatnak, ha most nem tudtál eljönni, akkor kedvet kaphatsz hozzá a videónak és a fotóknak kösz9nhetően és a következőre majd Te is eljössz.

🏃A fantasztikus hangulatról készült videót itt érheted el:

Dzsungel park Futóverseny videó

Ha nem vagy fent a Faceboook-on, akkor pedig a Youtube-ra kattints: 

Dzsungel park Futóverseny videó

🏃A futóversenyről készült összes fotót az alábbi linken nézheted végig, és ha ott voltál, akkor feltétlenül  keresd meg magatokat és like-old itt:

Dzsungel park Futóverseny Fotóalbum

🥇🏆A célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk. Óriási öröm látni a gyermekeket, amikor átveszik a részvételért járó érmet, oklevelet, vagy a dobogós helyezésért járó kupát, érmet és ajándékcsomagot.

🎁Mivel ez volt a 2023-as Családi Futóverseny sorozatunk utolsó állomása, így most ne feledd, hogy befotózd a pecsétgyűjtő füzetedet és küldd el nekünk ! Ha megvan a 3 pecsét, akkor nektek is esélyetek van akár az 50.000 Ft os fődíjra, a Decathlon utalványra is.

FONTOS!! A pecsétgyűjtő füzetet  lefotózva küldd el nekünk az info@osszefogas11se.hu email címre 2023. 10. 08-ig.

További kellemes programokkal fűszereztük a futóversenyt, hiszen folytatódik a “Lépcsőn járj, tovább élsz!” kampányunk. A futóversenyünkön egy szórólapot adtunk át, a feladat: kitenni, lefotózni és majd a megadott Facebook- post alá beküldeni és máris esélyes leszel a szuper nyereményekre.

🎁A játék fődíja egy Amazfit okosóra, további nyeremények: 1 db vezeték nélküli fejhallgató, 1 db Biopont ajándékcsomag, 3 db Összefogás 11. Sportegyesület ajándékcsomag.

Játékra fel!Lépcsőn járj, tovább élsz!

🏃Idén még egy meglepetés eseménnyel készülünk, már most írd be a naptáradba a november 1-10. között zajló lépcsős kihívásunkat és ennek a programnak a záróeseményét, a  november 11-i lépcsőfutásunkat a Gellért-hegyen.

Bár most vége lett az Újbudai futóverseny sorozatunknak, de bízunk benne, hogy jövőre is tudjuk majd folytatni, illetve addig is vannak egyéb sportos programjaink, kihívásaink, játékaink, amelyeket megtalálsz a weboldalunkon, Facebook oldalunkon.

🤸👟Találkozzunk 2024-ben is, gyere fuss, sportolj, mozogj velünk!

Sportosan aktív őszi napokat kíván:

Király Nóra és az Összefogás XI. Sportegyesület csapata