Éppen csak szeptemberre fordult a naptárunk, máris egy újabb állomásához ért az Újbudai Családi Futóversenyünk a Feneketlen-tónál. 💚 A helyszín, az egyik nagy kedvencünk –   a Feneketlen-tó, amelynek partják futni igazi élmény. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint a rekordszámú nevezés, amely 👀600 főnél is több volt, illetve a helyszíni nevezések, amely 320 fővel zártak. 

🏃🏃‍♂️A naptári őszt megtagadva, 30 fok feletti forróságban futhattunk együtt, megmutattuk,hogy ismét Újbuda az egyik legsportosabb kerület!!!

🏃‍♀️Ha ott voltál, akkor részese lehettél a frenetikus hangulatnak, ha most nem tudtál eljönni, akkor nézd meg a videót és a fotókat, és gyere el a következőre, azaz az IDEI UTOLSÓRA!

A fantasztikus hangulatról készült videót itt érheted el:

Feneketlen-tó videó

🏃Ha nem vagy fent a Faceboook-on, akkor pedig a Youtube-ra kattints: 

Feneketlen-tó futóverseny videó

🏃A futóversenyről készült összes fotót az alábbi linken nézheted végig, és ha ott voltál, akkor feltétlenül like-old itt:

Feneketlen-tó Fotóalbum


Ez a futóverseny volt a harmadik állomása annak a 4 alkalmas versenysorozatnak, amelyet az Összefogás 11 SE és a Runaway közösen szervez.

🥇🏆A célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk.

Kellemes programokkal fűszereztük a futóversenyt, hiszen a célban gyümölcs, műzliszelet és szörpbár várta a beérkezőket. A Zöld Követ Egyesület egy igazán tartalmas „zöld kvízzel” készült. A legkissebbeket a FICSAK Játékbérlés szórakoztatta számtalan mókás játékkal.

A futóversenyen egy izgalmas mini kihívással vártuk a családokat, hiszen részt vehettek a Taposs és nyerj! játékunkban, ahol 30 taposással azonnali nyereményeket lehetett szerezni, akik ennél is többet tapostak, azok között Összefogás 11. SE ajándékcsomagokat sorsoltunk ki. A Taposs és nyerj játékunk egyben a „Lépcsőn járj, tovább élsz!”programunk egyik állomása is volt, melyet hamarosan egy újabb még izgalmasabb sportos kihívás követ majd.

Kövesd az online felületeinket!!

Futóversenyünk utolsó (4.) állomása 2023. október 1-én,vasárnap 10 órától lesz a Dzsungel parkban, melyre sok szeretettel várunk!

📲 Regisztrálni az alábbi linken tudsz: