Igazi kora tavaszi hangulatban zajlott elsŇĎ idei √öjbudai Csal√°di Fut√≥verseny√ľnk, melynek helysz√≠ne Albertfalv√°n volt. Az √Ėsszefog√°s 11. Sportegyes√ľlet √©s a FICSAK szervez√©s√©ben imm√°r 12 √©ve rendez√ľnk fut√≥versenyeket. Az ut√≥bbi p√°r √©vben az √Ėsszefog√°s 11 SE a Runaway-el kar√∂ltve szervezi m√°r a ker√ľleti fut√≥versenyeket, ezzel is biztos√≠tva a versenyek professzion√°lis lebonyol√≠t√°s√°t.

Ha Te is r√©szese volt√°l ennek a fantasztikus d√©lelŇĎtti programunknak, akkor sok szeretettel k√ľldj√ľk hitlevel√ľnkben a fot√≥gal√©ria linkj√©t √©s az esem√©nyrŇĎl k√©sz√ľlt vide√≥t, ha most nem tudt√°l elj√∂nni, akkor pedig kedvet csin√°lunk a k√∂vetkezŇĎ fut√≥verseny√ľnkre!

A rendezv√©ny√ľnk olyannyira kinŇĎtte mag√°t, hogy k√∂zel 400 kicsi √©s nagy futott vel√ľnk m√ļlt vas√°rnap. Az idŇĎ is kegyes volt hozz√°nk, hiszen kora d√©lut√°nig naps√ľt√©sben futhattunk egy√ľtt a ker√ľlet egyik legkedveltebb fut√≥k√∂r√©n, az albertfalvi rekort√°n p√°ly√°n.

A regisztr√°ci√≥kor mindenkinek √°tadtunk egy pecs√©tgyŇĪjtŇĎ f√ľzetet, √©s egy apr√≥ aj√°nd√©kot is.

Ezzel a helysz√≠nnel kezdet√©t vette a pecs√©tgyŇĪjŇĎ nyerem√©nyj√°t√©kunk, a ‚ÄěFuss √©s Nyerj!‚ÄĚ. Aki r√©szt vesz legal√°bb 3 fut√≥verseny√ľnk√∂n, √©s 3 pecs√©tet szerez, az egyben r√©szt vehet a Decathlon fŇĎd√≠j sorsol√°s√°n, ahol egy 50 ezer Forint √©rt√©kŇĪ Decathlon aj√°nd√©kutalv√°nyt sorsolunk ki.

A t√°vokat felosztottuk k√©t hosszra, am√≠g az ovisoknak 400 m√©tert, addig az iskol√°soknak m√°r 800 m√©teres t√°vot kellett teljes√≠teni√ľk. √Čs a futamok v√©g√©t egy csal√°di √∂r√∂mfut√°ssal z√°rtuk. A c√©lban minden gyermeket √©remmel jutalmaztunk, √©s eml√©klapot adtunk √°t. A be√©rkezŇĎket friss√≠tŇĎ sz√∂rpb√°r, alma √©s mŇĪzli v√°rta. Az ovis √©s az iskol√°s futamokat k√∂vetŇĎen nemenk√©nt √©s koroszt√°lyonk√©nt dobog√≥sokat hirdett√ľnk.

A fut√≥versenyrŇĎl k√©sz√ľlt fot√≥kat az al√°bbi linken √©rheted el az √Ėsszefog√°s 11 SE Facebook fot√≥gal√©ri√°ban –¬† keresd meg magadatJ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.815601820607821&type=3

Ha Te is r√©szt vett√©l a fut√≥verseny√ľnk√∂n, akkor rem√©lj√ľk, hogy nagyon j√≥l √©rezted magadat.

A szuper hangulatr√≥l k√©sz√ľlt vide√≥nkat ¬†itt √©red el:

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/359499847089867/

Ha nem vagy fent a Facebook-on akkor pedig a Youtube csatorn√°t nyisd meg:

Ha most nem tudt√°l elj√∂nni, akkor sok szeretettel v√°runk fut√≥verseny√ľnk k√∂vetkezŇĎ √°llom√°s√°ra, Gazdagr√©ten, a Dzsungel park-ba √°prilis 21-√©n.

A regisztr√°ci√≥ m√°r √©l! NEVEZ√ČS ITT:https://osszefogas11se.hu/csaladi-futoversenyek-2024/