Lend√ľlettel t√∂lt√∂tt√ľk meg √°prilis 21-√©n vas√°rnap a Dzsungel parkot, Gazdagr√©ten, az idei m√°sodik √öjbudai Csal√°di Fut√≥verseny√ľnk helysz√≠n√©n. A rekordot ez a helysz√≠n tartja, hiszen 422 fŇĎvel rajtolt aznap a mezŇĎny. Az √Ėsszefog√°s 11. Sportegyes√ľlet √©s a FICSAK szervez√©s√©ben imm√°r 12 √©ve rendez√ľnk fut√≥versenyeket.

Azt is elmondhatjuk, hogy 550 fŇĎn√©l is t√∂bben regisztr√°ltak erre az esem√©nyre, √≠gy kimondhatjuk, hogy tal√°n az egyik legn√©pszerŇĪbb szabadidŇĎs programsorozatot tartjuk meg minden √©vben √öjbud√°n.

Egy szt√°rvend√©ggel is tal√°lkozhattunk a vas√°rnapi fut√≥verseny√ľnk√∂n. A bemeleg√≠t√©sen ker√ľlt sor a Sl√°ger TV √Člet√∂r√∂m c√≠mŇĪ √©letm√≥d magazin felv√©tel√©re is, melyet Czanik Bal√°zs aerobic edzŇĎ, √©letm√≥d tan√°csad√≥ tartott nek√ľnk. Bal√°zs vid√°m hangulat√ļ √©s egyben intenz√≠v bemeleg√≠t√©se ut√°n indult verseny.

Ha Te is r√©szese volt√°l ennek a szuper d√©lelŇĎtti programunknak, akkor sok szeretettel k√ľldj√ľk h√≠rlevel√ľnkben a fot√≥gal√©ri√°nk linkj√©t √©s az esem√©nyrŇĎl k√©sz√ľlt vide√≥t, √©s ha most nem tudt√°l elj√∂nni, akkor pedig kedvet csin√°lunk a k√∂vetkezŇĎ fut√≥verseny√ľnkre!

Folytat√≥dik a pecs√©tgyŇĪjŇĎ nyerem√©nyj√°t√©kunk, a ‚ÄěFuss √©s Nyerj!‚ÄĚ. Aki r√©szt vesz legal√°bb 3 fut√≥verseny√ľnk√∂n, √©s 3 pecs√©tet szerez, az egyben r√©szt vehet a Decathlon fŇĎd√≠j sorsol√°s√°n, ahol egy 50 ezer Forint √©rt√©kŇĪ Decathlon aj√°nd√©kutalv√°nyt sorsolunk ki.

A t√°vokat felosztottuk k√©t hosszra, am√≠g az ovisoknak 400 m√©tert, addig az iskol√°soknak m√°r 800 m√©teres t√°vot kellett teljes√≠teni√ľk. √Čs a futamok v√©g√©t egy csal√°di √∂r√∂mfut√°ssal z√°rtuk. A c√©lban minden gyermeket √©remmel jutalmaztunk, √©s eml√©klapot adtunk √°t. A be√©rkezŇĎket friss√≠tŇĎ sz√∂rpb√°r, alma √©s mŇĪzli v√°rta. Az ovis √©s az iskol√°s futamokat k√∂vetŇĎen nemenk√©nt √©s koroszt√°lyonk√©nt dobog√≥sokat hirdett√ľnk.

A fut√≥versenyrŇĎl k√©sz√ľlt fot√≥kat az al√°bbi linken √©rheted el az √Ėsszefog√°s 11 SE Facebook fot√≥gal√©ri√°ban –  keresd meg magadatJ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.834304708737532&type=3

Ha Te is r√©szt vett√©l a fut√≥verseny√ľnk√∂n, akkor rem√©lj√ľk, hogy szuperj√≥l √©rezted magadat.

Ha most nem tudt√°l elj√∂nni akkor a vide√≥b√≥l l√°thatod mi√©rt √©rdemes csatlakoznod a k√∂vetkezŇĎre, √©s n√©zd meg a vide√≥nkat :

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/756481236273389

Ha nem vagy fent a Facebook-on akkor pedig a Youtube csatorn√°t nyisd meg:

Ha most nem tudt√°l elj√∂nni, akkor sok szeretettel v√°runk fut√≥verseny√ľnk k√∂vetkezŇĎ √°llom√°s√°ra, ŇźrmezŇĎn, m√°jus 12-√©n.

A regisztr√°ci√≥ m√°r √©l! NEVEZ√ČS ITT: