Amikor ezt a kis összegző cikket megfogalmazzuk, már egy újabb álmokkal teli jövőbeni eseménysorozatot látunk magunk előtt. Az Összefogás 11 Sportegyesület minden tagja nevében mondhatjuk, hogy nincs annál jobb érzés, mint látni és érezni azt, hogy évről évre hogyan gyarapodik a sportot kedvelő, mindennapi mozgást végzők tábora. Legyen az online tornák, vagy egy családi futóverseny, vagy egy tabata erősítő óra –  igyekszünk széles körben hírét vinni annak, hogy ép testben – ép lélek lakikJ ! Szeretnénk büszkén vállalni és kimondani, hogy MI vagyunk a legsportosabb kerület!!

Annyira sok szuper programot szervezhettünk meg az idén is Nektek, hogy jó érzés most egy picit végignézni ezen, hogy mik is voltak ezek.

Janurától, Bacsó Kriszti személyi edző és aerobic oktatónk segítségével online alakformáló tornáin  vehettünk részt, minden héten kedden a képernyők előtt. Aki viszont a szabadtéri torna híve, annak már június elejétől módja volt részt venni a Dzsungel park-ban megrendezett tabata erősítő edzéseinken. A nyár elég vegyes időt hozott, így sokszor a kánikulát esős idő váltotta, de mi kitartottunk, egészen szeptember végégig. Nagy örömünkre szolgált, hogy a meglévő kis csapatunk új tagokkal is bővült, sok esetben több generáció is együtt erősített velünk.  Évvégén elindult – egyelőre még csak „próba üzemmódban” a GRÉTI Futóklubunk futó edzése, a gazdagréti rekortán pályán, a Dzsungel park-ban, melyet a hóesés és a rendkívüli csúszós talajviszonyok miatt jövő tavaszig szüneteltetünk.

Évek óta visszatérő szuperprogramunk idén is megrendezésre került. Az Újbudai Családi Futóversenysorozatunk ezúttal négy állomáson zajlott: Őrmező, Bikás park, Feneketlen-tó és Gazdagrét Dzsungel park. Talán elmondhatjuk, hogy az összes helyszín futóköre-  az újbudai családok legkedveltebb szabadidő parkjaiban helyezkedik el, ahová örömmel kilátogatnak év közben is. Ismét átélhettük a családi örömfutások élményét, amelyen sokszor két-három generáció is közösen kocogott, futott végig, függetlenül attól, hogy 36 fok van és nyári hőség. Az utolsó állomásunkon rekordszámú részvétellel, 340 fős regisztrációval zártuk az eseménysorozatunkat. És igen,…. jövőre is folytatjuk!!

Idén egy vadonatúj sportprogramot indítottunk, melynek címe: „Lépcsőn járj, tovább élsz!” 

És mit is adhat, ha lift vagy mozgólépcső helyett a lépcsőt választod?

A lépcsőzés erős tüdőt, fiatalos vérkeringést és szellemi frissességet is hozhat a fogyás mellett

Számos egészségügyi előnye van ennek a mozgásformának.

A kampány egy 10 kérdés-10 válasz Kvízjátékkal indult. Amit egy személyes mini nyereményjátékkal folytattunk, a Feneketlen-tónál megrendezett családi futóversenyen, ahol a „Taposs és nyerj!” játékban résztvevőket azonnali nyereményekkel díjaztunk. Itt egy taposógépen kellett 30 mp-et lépcsőzni.

Majd ezt követően egy online meghirdetett plakátjátékot indítottunk. A Facebook post-ban megadott plakátot ki kellett nyomtatni, és kihelyezni munkahelyen, vagy lépcsőházban, majd ennek fotóját feltölteni. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

A sportprogram következő állomása a Citadellánál lévő 10 napos instant kihívás volt, melyet több mint 400 regisztrálóval zajlott nagy sikerrel, hiszen Budapest legszebb hegyoldalán vezetett végig a futókör, melyet az előre megadott útvonalon (regisztrációt követően) lehetett teljesíteni 10 napon keresztül kortól és nemtől függetlenül.

Ennek az eseménysorozatnak a koronája 11.11-án a Citadellán került megrendezésre, ahol prominens személyek is részt vettek, Nagy Dani sportvlogger, Exatlon játékos, Ninja Warrior finalista, kétszeres apuka és Karlovitz-Thurnherr Zsófi, a RUNaway versenyszervező cég társtulajdonosa, erőnléti – és személyi edző, valamint Király Nóra, az Összefogás 11 SE alapítója.

Elmondhatjuk, hogy egy igazán lendületes, sportprogramokkal gazdagon telített évet hagyunk magunk mögött. És jövőre még több szuper programmal készülünk. Addig is kövesd az oldalunkat!! Szeretettel várunk vissza, mindig!💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚