Az előző hírlevelünkben láthattad, hogy mennyi szuper programmal zártuk a tavalyi évet.Célunk, hogy 2023-ban is hasonlóan mozgalmas, sporteseménnyel és megannyi közös élménnyel legyél gazdagabb.

Biztosan Te is érzed, hogy az ünnepek alatt talán kicsit nehezebben vetted rá magad, hogy mozgásba lendülj, hisz a megannyi finom étel és desszert után valljuk be őszintén, nem könnyű újra belevágni.

Aki rendszeresen mozog, még annak is, de ezzel nincs is semmi gond, hiszen kár lenne megvonni magunktól a finom falatokat, vagy kevesebbet pihenni ilyenkor, hiszen erről szól maga az ünnep.

De már nyakunkon a január és mi arra bíztatunk, hogy tarts velünk az idén is. Az egyik legnépszerűbb testmozgásra invitálunk, ezúttal online formában, ahol Bacsó Kriszti aerobic oktatónk vár sok szeretettel, minden héten kedden a képernyők elé, zoom formájában.

Ha még nem tornáztál velünk, akkor itt küldjük a regisztrációs form linkjét, melyet, ha kitöltesz, akkor máris küldjük a belépéshez szükséges elérést:

 –>https://forms.gle/y69FN5d2hkTNVGVTA

A tornára a részvétel INGYENES!

https://www.facebook.com/osszefogasxise

Te inkább a szabadtéri mozgást választanád? Jótékony hatással bír, ha minden nap akár már 20-25 percet töltesz kint a szabad levegőn. Legyen ez egy laza séta, kocogás, nordic walking, vagy kirándulás, minden formában csodát tesz, testnek-léleknek egyaránt.

Egyesületünk alapítója, Király Nóra, aki 5 gyermekes édesanyaként tudja, hogy milyen nehéz jól beosztani úgy az időt, hogy még a napi mozgásra is jusson belőle, nos ő igazán jó példa arra, hogy igenis arra van időnk, amire igazán szeretnénk.

Ha van kedved a témáról tovább olvasni, akkor látogass el a Ficsak blog-ra! A cikket teljes terjedelmében itt találod: https://bit.ly/Ficsakblog_Hozzukformabamagunkat

Ne feledd, sose késő elkezdeni a testmozgást, bármilyen korban, a nap bármely szakában, földön-vízen-levegőben! Mi itt leszünk, és igyekszünk a lehető legjobb programokkal színesíteni a hétköznapjaidat.

Kövess minket a Facebook-on is! https://www.facebook.com/osszefogasxise


Sportos lendülettel csodás januárt kíván,

az Összefogás XI. Sportegyesület csapata!