Mire szeretnél keresni?

Cápasuli

2006 óta tartunk tanfolyamokat a XI. kerületi Szent Margit Gimnázium uszodájában, ahol állandó, szakképzett oktatók biztosítják a vízi közeg biztonságát, és az úszástudás elsajátítását. Célunk a sport megszerettetése mellet, olyan mozgás elsajátítása, megszilárdítása, amely nélkülözhetetlen, létfontosságú az ember számára. A családok általában víz mellé mennek pihenni, így az úszás tudása életet is menthet.

A különböző úszásnemek technikai elsajátítása mellett fontosnak tartjuk a kondíció fejlesztését. Az úszás egy olyan kivételes környezetben történő mozgás, amelyben speciálisan hat a gravitáció, és sérülésmentesen mozgatható az összes izomcsoport. Többek között ezért is vállaljuk a gyerekek mellett felnőttek oktatását, amelynél az időpontok igény szerint alakulnak.

Úgy gondoljuk, nem elegendő az előírásoknak megfelelő uszoda és oktatók, illetve eszközök. Fontos az oktató pedagógiai rátermettsége és a gyermekek szeretete. Az tanulás egymásra épülő szintekből áll, amely által a szülő végigkövetheti a gyermeke pillanatnyi tudás szintjét is a bemutató órákon, amelyeket hathetente biztosítunk. A vízmélység növekvő, a tanmedence négypályás, 30 Celsius fokos vízhőmérséklettel. Az alsó korhatár 4 év, s az órákon 8-10 fős csoportokban úsznak a gyermekek

Sportág(ak): Úszás
Hobbi / Verseny: Hobbi Verseny
Egyéni / Csapat: Egyéni

Egyesület címe: 1114 Budapest, Villányi út 5-7.

E-mail cím: capauszas@gmail.com

Telefonszám: +36 70 340 1059