Mire szeretnél keresni?

Szivárvány Táncszínház Klub

A Szivárvány Táncszínház 2001-ben alakult és az elmúlt 20 évben nagy fejlődésen ment keresztül. A kezdetben csak pár fős társaság ma már egy több csoportot nap mint nap működtető egyesület lett.

A nevünk is fémjelzi, hogy nálunk, a tánc szinte összes műfajával megismerkedhetnek a diákjaink. Stílus palettánk olyan színes, akár a szivárvány színei: legyen szó balettről, hip-hop-ról, modern táncról, kortársról, versenytáncról, vagy éppen charlestonról, nálunk bele tudsz kóstolni. Éppen ezért a fő profilunk a showtánc, ami így a mi részünkről felöleli a legtöbb formátumot. A színpadra nem csak 1 stílust, hanem egy egész SHOWT varázsolunk.

A tánc nem csak a tehetséges gyerekeknek ajánlott, hisz nem mindenkiből lesz profi táncművész. Fontos kiemelni, hogy nem csak az olyan gyerekek (vagy éppen felnőttek) jelentkezését is várjuk, akiknek van érzékük a tánchoz, extrán hajlékonyak vagy éppen őstehetségnek bizonyulnak, hiszen a tánc ennél jóval több: akár egy figyelemzavaros gyereknek is lehetőséget nyújt a koncentráció javítsára.

Nem csak a műfaji meghatározásunk sokszínű, hanem programjaink is azok. Versenyzünk, évközben fellépünk, év végén pedig nagy évadzárót rendezünk.

Sportág(ak): Modern tánc
Hobbi / Verseny: Hobbi
Egyéni / Csapat: Csapat

Egyesület címe: 1120 Budapest, Törökugrató utca 9.

Telefonszám: +36-30-4092400