Mire szeretnél keresni?

Tánctunning

Almási Mihály és Márkus Imre, hivatásos táncművészként több 20 éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezünk, a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg nekünk, így elsajátítottuk a latin táncok és a Fitness ötvözetét. Okleveles Zumba oktatóként az utóbbi pár évben saját ízlés világunkra szabva megszületett az egyedi mozgásformánk, a Tánctuning.

Korra, nemre való tekintet nélkül szinte bárkinek ajánljuk, aki elmúlt már 15 éves, és nem töltötte be még a 70. élet évét. Ajánljuk azoknak, akik csupán csak szeretnének egy kicsit mozogni, táncolni, kikapcsolódni. Itt nem kell, hogy szégyenlősködjünk, úgy csinálja mindenki, ahogy szeretné. Egyszerűen csak szórakozunk és jól érezzük magunkat.

A tánctuning magába foglalja a táncot a mozgást a szórakozást az egészséget a fejlődést a tanulást és a sikert! A sok élmény mellett itt érezhetjük a szabadságot és a boldogságot! Mert amellett, hogy zsírt éget, erősít, feszesít, és alakot formál, amellett kitűnően oldja a stresszt. Mind emellett pedig felszabadít! Gyönyörű érzés! Az első perctől kezdve felpörget, hangulatba hoz, és ez által nagyszerűen hat a közérzetünkre! Ahogy szoktam mondani: kívülről belülről megszépít.

Sportág(ak):
Hobbi / Verseny: Hobbi
Egyéni / Csapat: Egyéni
Korcsoport(ok): Középiskolás

Egyesület címe: 1118 Budapest Csíki-hegyek u. 13-15.

E-mail cím: hello@tanctuning.hu

Telefonszám: +36 70 943 7536