Mire szeretnél keresni?

Hip-hop tánc

Mit érdemes tudni róla?

Ez vegyes elemeket tartalmazó, különböző stílusok fúziójából létrejött tánc stílus. Megtalálhatók benne a break, popping, locking, funk, jazz, balett és a step tánc elemei. Általában hip-hop, R&B, funky, pop és elektronikus zenére táncolják.

Miért érdemes ezt választani?

A gyermekek felszabadultnak, élvezhetik a tánc és mozgás örömét, egy nagyszerű társaságban. Az órákon Hip-Hop, RnB zenékre a koreográfiák, tréningek során fejlődnek, levezethetik a feszültséget és pozitív energiákkal töltődhetnek.  Laza, energikus koreográfiákat tanulnak meg.

Milyen készségeket fejleszt?

A tánc pozitív hatással van a gyerekekre, növeli az önbizalmukat, a kitartást, a koncentrációs és koordinációs készségeket, a ritmusérzéket, a kreativitást. A mozgás fegyelemre tanít és a figyelem fenntartásának idejét is növeli, továbbá hatékonyan javítja a mozgáskoordinációt. Segíthet a könnyebb problémamegoldásban.

Hány éves kortól ajánlott?

3-4 éves gyerekeknek néptánc és népi játékok valamint gyerekbalett vagy zenés-táncos torna javasolt. Azok, akik a hip-hop iránt érdeklődnek, 5 éves kortól tudják elkezdeni. 

Egyesület Panic Crew Hip-hop Dance School

Egyesület Panic Crew Hip-hop Dance School

2012-ben alapult meg a Panic Crew hip hop tánciskola, Bakos Melinda vezetésével, aki több hazai tánciskola neve alatt volt táncos és koreográfus. Tánciskolánk korosztályokra bontva foglalkozik gyermek-, junior- és felnőtt csoportokkal, kezdő, középhaladó és haladó...

Egyesület Favorite Dance School

Egyesület Favorite Dance School

A hip-hop az utcai táncok közé tartozik, és Amerikából származik. Többféle stílust foglal magában, pl. streetdance, new style, jazz funk, girly Dance, stb. A táncosok mozgása laza, dinamikus és különféle izolációs technikákat használnak. Nálunk mindezt ki lehet...