Mire szeretnél keresni?

Emericus SE

Az Emericus KSE tíz éve azon dolgozik, hogy anyaiskolánk, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium (mintegy 900 diák) és az újbudaiak (volt diákok, szülők, a közelben élők, az iskolához valamilyen szinten kötődők) számára megteremtse a rendszeres mozgáshoz szükséges feltételeket.

Az egyesület szervezett keretek között folyó délutáni sportfoglalkozásokat, tematikus táborokat tart, illetve a kerületi és területi valamint országos versenyekre készíti fel az ide járó diákokat. Emellett egyesületünk kiemelt célja a szabadidősport és az egészséges életmódra nevelés. Gondolunk a nem rendszeres sportmozgásokra is, teljesítménytúrákat, sí-, kerékpáros- és vízitúrákat szervezünk az év folyamán.

Olyan sportolási modellt alakítottunk ki, amely egészen újszerű Magyarországon, már egy 10 éves gyermek is beléphet a rendszerünkbe, s a sportolási, versenyzési lehetőségei érettségi után is megmaradnak felnőtt csapataink keretein belül. A rendszer a motivációt kívánja folyamatosan szinten tartani, a „kiégést” hivatott elkerülni. Így fordulhat elő, hogy felnőtt csapatainkban együtt játszhatnak a frissen érettségizettek a három gyerekes családanyákkal Budapest első számú bajnokságában.

Sportág(ak): Kézilabda Röplabda
Hobbi / Verseny: Hobbi Verseny
Egyéni / Csapat: Csapat
Helyszín(ek): Emericus SE Újbuda

Egyesület címe: 1114 Budapest, Villányi út 27.

Telefonszám: +36 30 678 2681