Újbudai online sportágválasztó

Gyerekek, mozgásra fel!

Mire szeretnél keresni?

Aikido

Rock and roll tánc

Labdarúgás

Sakk

Úszás

Legutóbb csatlakozott egyesületek

Aymama Egyesület

Arte Negra Capoeira csoport

Ők is az Újbudai Sportágválasztót ajánlják!

„Számodra mit jelent a sport? Nekem az egész életem a sport körül mozog, ez a hobbim és egyben a munkám is. Gyerekkorom óta sportolok folyamatosan, és nagyon élvezek új dolgokat kipróbálni. YouTube csatornámon is az a célom, hogy a vlogokon keresztül minél több emberhez eljuttassam a sport szeretetét és megmutassam, mennyire jó dolog a pörgős, sportos életmód. Szeretném minél több emberrel megszerettetni a mozgást, ezért ha téged is érdekel a sport világa és szívesen kipróbálnál új sportágakat, éleményeket, akkor mindenképp nézd meg az Újbudai Sportágválasztó gyűjtőoldalát, ahol rengeteg hasznos információt találsz, hogy könnyedén választhass! Sportolásra fel! 😉

Nagy Dániel

Sportvlogger
Exatlon játékos

„A sportolás  határozta meg az életem szinte minden szegletét. Én a judo sportága mellett kötöttem ki, ami Szüleim támogatására történt. Jó döntésnek bizonyult, hiszen mind a mai napig űzöm a judót és egyben oktatom korosztálytól és tudás szinttől függetlenül.

Újbudán nőttem fel, a Csíki Hegyek Utcai Általános Iskolában kezdtem a judót, innen sikerült a világ egyik legjobb judósává válnom Péter bácsi nevelő edzőm segítségével.

A legfontosabbnak a sportolás egészségre gyakorolt hatásait tartom, a szellemi és fizikális fejlődést, ezért minden olyan kezdeményezést meggyőződéssel támogatok, amely a sportolásra ösztönöz. A Budai Judo Akadémián kollégáimmal ezen értékeket képviseljük, és hisszük, hogy sosincs késő elkezdeni a sportot, az életmód változtatást.”

Hadfi Dániel

Európa Bajnok
Olimpikon
Világranglista vezető
Világbajnoki 3. helyezett
Újbudai lakos

Mi a célja a sportágválasztónak?

Ezt a gyűjtőoldalt az Összefogás 11. Sportegyesület álmodta meg.

Az a célunk ezzel az oldallal, hogy a kisgyermekes szülők könnyebben kiválaszthassák a gyermekükhöz leginkább passzoló sporttevékenységet, és segítsünk eligazodni a sportágak között azoknak is, akik még nem tudják, hogy mit sportoljon a gyermekük.

Az oldalunk segítségével az érdeklődők részletes és reményeink szerint teljes képet kaphatnak a 11. kerületben elérhető sportágakról, az itt edzéseket tartó egyesületekről, és az elérhető helyszínekről.

Lehetőség van szűrni többek között a sportágak, a korcsoport, a helyszínek, a kerületen belüli irányítószámok és az egyesületek között is.

Kisgyermeke szülőként mi is pontosan tudjuk, hogy olyakor milyen nehéz kiválasztani azt a sportot, legyen az hobbi vagy akár versenysport, amelyet gyermekünk szívesen végez. A teljesség igénye nélkül állandóan frissítjük az online Sportágválasztó oldalt, Önökért, Értetek! (Ha esetleg valamit mégis hiányoltok, akkor megköszönjük, ha jelzitek felénk elérhetőségeinken.)

Ki(k)nek szól?

Az Újbudai Online Sportágálasztó oldal a 11. kerületi gyermekek – óvodás, általános és középiskolás – szüleinek szól, illetve azoknak, akik bár más kerületekben laknak, de ott nem találnak nekik megfelelő sportolási lehetőséget, vagy éppen az időrendjükbe – akár átutazóban – jobban passzol sportolási helyszínként Újbuda.

Támogató: