Újbudai online sportágválasztó

Gyerekek, mozgásra fel!

Mire szeretnél keresni?

Aikido

Rock and roll tánc

Labdarúgás

Sakk

Úszás

Ők is az Újbudai Sportágválasztót ajánlják!

“Számodra mit jelent a sport? Nekem az egész életem a sport körül mozog, ez a hobbim és egyben a munkám is. Gyerekkorom óta sportolok folyamatosan, és nagyon élvezek új dolgokat kipróbálni. YouTube csatornámon is az a célom, hogy a vlogokon keresztül minél több emberhez eljuttassam a sport szeretetét és megmutassam, mennyire jó dolog a pörgős, sportos életmód. Szeretném minél több emberrel megszerettetni a mozgást, ezért ha téged is érdekel a sport világa és szívesen kipróbálnál új sportágakat, éleményeket, akkor mindenképp nézd meg az Újbudai Sportágválasztó gyűjtőoldalát, ahol rengeteg hasznos információt találsz, hogy könnyedén választhass! Sportolásra fel! 😉

Nagy Dániel

Sportvlogger
Exatlon játékos

„A sportolás  határozta meg az életem szinte minden szegletét. Én a judo sportága mellett kötöttem ki, ami Szüleim támogatására történt. Jó döntésnek bizonyult, hiszen mind a mai napig űzöm a judót és egyben oktatom korosztálytól és tudás szinttől függetlenül.

Újbudán nőttem fel, a Csíki Hegyek Utcai Általános Iskolában kezdtem a judót, innen sikerült a világ egyik legjobb judósává válnom Péter bácsi nevelő edzőm segítségével.

A legfontosabbnak a sportolás egészségre gyakorolt hatásait tartom, a szellemi és fizikális fejlődést, ezért minden olyan kezdeményezést meggyőződéssel támogatok, amely a sportolásra ösztönöz. A Budai Judo Akadémián kollégáimmal ezen értékeket képviseljük, és hisszük, hogy sosincs késő elkezdeni a sportot, az életmód változtatást.”

Hadfi Dániel

Európa Bajnok
Olimpikon
Világranglista vezető
Világbajnoki 3. helyezett
Újbudai lakos

Mi a célja a sportágválasztónak?

Ezt a gyűjtőoldalt az Összefogás 11. Sportegyesület álmodta meg.

Az a célunk ezzel az oldallal, hogy a kisgyermekes szülők könnyebben kiválaszthassák a gyermekükhöz leginkább passzoló sporttevékenységet, és segítsünk eligazodni a sportágak között azoknak is, akik még nem tudják, hogy mit sportoljon a gyermekük.

Az oldalunk segítségével az érdeklődők részletes és reményeink szerint teljes képet kaphatnak a 11. kerületben elérhető sportágakról, az itt edzéseket tartó egyesületekről, és az elérhető helyszínekről.

Lehetőség van szűrni többek között a sportágak, a korcsoport, a helyszínek, a kerületen belüli irányítószámok és az egyesületek között is.

Kisgyermeke szülőként mi is pontosan tudjuk, hogy olyakor milyen nehéz kiválasztani azt a sportot, legyen az hobbi vagy akár versenysport, amelyet gyermekünk szívesen végez. A teljesség igénye nélkül állandóan frissítjük az online Sportágválasztó oldalt, Önökért, Értetek! (Ha esetleg valamit mégis hiányoltok, akkor megköszönjük, ha jelzitek felénk elérhetőségeinken.)

Ki(k)nek szól?

Az Újbudai Online Sportágálasztó oldal a 11. kerületi gyermekek – óvodás, általános és középiskolás – szüleinek szól, illetve azoknak, akik bár más kerületekben laknak, de ott nem találnak nekik megfelelő sportolási lehetőséget, vagy éppen az időrendjükbe – akár átutazóban – jobban passzol sportolási helyszínként Újbuda.

Támogató: