Mire szeretnél keresni?

Face Team Akrobatikus Sportszínház

Kosárlabda, trambulin, palánk és lélegzetelállító mozdulatok. Különleges koreográfiáinkat emberek milliói csodálják világszerte.

Csapatuk rengeteg helyen fellépett már Magyarországon és külföldön is egyaránt. Például az NBA Europe Live-on Rómában és Milánóban, az adidas NBA 5ive Tour-on Moszkvában és Rómában, a FIBA EuroCup All Star Gálán Cipruson, Dubaiban a Global Village-en, olasz elsőosztályú bajnokságban, Németországban a Szuperkupán, Euroligában az O.A.K.A. Olimpiai Arénában Görögországban a Panathinaikos otthonában, Ausztriában a Négyes Döntőn, Bonnban a Telekom Dome Aréna megnyitóján, Luxemburgban, a Sziget Fesztiválon Budapesten, streetball rendezvényeken és még számtalan eseményen világszerte.

Fellépésük teljesen megkoreografált és zenére készített. Csapatukban akrobatikus zsákolókon kívül helyet kaptak kosárlabda freestyle-osok is, így a csapat olyan sportolókból áll akik képesek együtt vagy akár külön-külön is elvarázsolni közönséget különleges kaszkadőr mutatványaikkal. Biztosak vagyunk benne, hogy soha nem tudják majd levenni szemüket a nyaktörő mutatványaikról.

Hobbi / Verseny: Hobbi Verseny
Egyéni / Csapat: Csapat

Egyesület címe: 1117 Budapest, Hengermalom út 19.

Telefonszám: +36 30 288 7705