Mire szeretnél keresni?

Rock and Magic SE

A ROCK AND MAGIC SE nagy szakmai múlttal rendelkező budapesti akrobatikus rock and roll sportegyesület, amely sportolást és szórakozást kínál gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek egyaránt.

A Rock and Magic SE szeretettel várja a táncolni és sportolni vágyó fiatalokat. Edzései és tánctanfolyamai Buda minden egyes kerületében lévő iskolákban, szabadidős intézményeiben is megtalálhatóak, ezen kívül még Pest megye néhány településein is tartanak foglalkozásokat. Lengyel Veronika az egyesület vezetője, aki már 27 éve a sportág hazai és nemzetközi szinten is meghatározó alakja, aki 20-szoros világbajnok szakedzőként és táncoktatóként dolgozik. Az egyesület az akrobatikus rock and roll-t  versenyszinten oktatja hazánkban, de éppúgy felkészíti a versenyzőket a nemzetközi megmérettetésekre is. Egyik pillérük az utánpótlás nevelés. 

Céljuk, hogy az akrobatikus rock and roll-t, mint mozgás, tánc és sport is népszerűbbé váljon, illetve annak minél magasabb színpadra vitelét létrehozza és támogassa.

Rock and Magic SE