Hogyan maradj aktív a szürke hétköznapokban télen is? Interaktív beszélgetés edzőkkel, sportemberekkel és veletek. A hideg beálltával sokan inkább ki sem mozdulnak, így jelentősen csökken a lakosság aktivitási szintje, pedig mozgásra télen is szükségünk van. Mik a lehetőségek télen, ha valaki sportolni szeretne? Mi adhat motivációt? Hogyan tudnak segíteni ebben a szakemberek? Mitől maradt motivált egy átlagember és mitől egy élsportoló? Gyere és hallgasd meg interaktív, vidám beszélgetésünket, ahol igyekszünk minél több szempontot körbejárni.

Időpont: 2022. január 31. hétfő este 18:00 óra, érkezés, regisztráció: 17:45
Helyszín: SZEGLET Közösségi – és élménytér 1116 Budapest, Albertfalva utca 3/A

Az eseményt LIVE is követheted az Összefogás XI. SE oldalán! 
A LIVE eseménynél fel fogunk tenni egy kérdést, a helyesen válaszolók közt értékes nyereményeket sorsolunk ki, ha nem tudsz eljönni, érdemes a LIVE-ot otthonról követned.
Beszélgetőpartnereink 🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑
Csere Gáspár olimpikon futó, magyar bajnok
Mlecsenkov Éva a CoffeeRun SE alapítója, ultrafutó, atlétika edző
Kövesi „SpartanGabe” Gábor személyi edző, influenszer, sportrehabilitációs – pre-post natal tréner
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨


A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, a helyszínen egy rövid regisztrációs lap kitöltésével vehetsz részt az eseményen.REGISZTRÁCIÓ: https://bit.ly/sportoljtelen
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

A résztvevők ajándéka 🎁 egy menő sportzsák (lásd a képen), amiben meglepetés ajándékok is várnak.
A létszám korlátozott, 30 fő tud résztvenni, így kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, szólj nekünk, hogy más eljöhessen helyetted. Együttműködésed előre is köszönjük 🙂Az esemény az Európa Jövője programsorozat részeként valósul meg.
Az esemény az Összefogás XI. Sportegyesület megbízásából jön létre.
Az esemény szakmai együttműködő partnere a RUNaway Sportszervező Kft.Az eseményen videó – és fényképfelvételek készülnek valamint LIVE közvetítjük a Facebookon. Ezen felvételek a szervezők internetes felületein jelenhetnek meg és felhasználásukhoz automatikusan hozzájárulsz jelen regisztrációs lap kitöltésével.