Az Összefogás XI. Sportegyesület szervezésében elérkeztünk az Újbudai Családi Futóversenyünk 3. állomásához, melyet július 30-án tartottunk a Bikás Parkban.

Bár az idő elég vegyesen alakult ezen a szombaton, délre elállt az eső, és a hetek óta tartó forróság is enyhült picit, ennek köszönhetően remek hangulatban telt ez a nyári versenyünk is.

A Bikás Park annak az 5 alkalomból álló versenysorozatnak volt az egyik állomása, melyet az Összefogás 11 SE és a Runaway közös szervezésében jött lére.

A Bikás Parkban idén először szerveztünk ilyen nagyszabású versenyt, ahol közel 210 indulónk volt.
A helyszín az újbudai családok egyik kedvelt szabadidős helyszíne.
A célban minden gyermeket éremmel jutalmaztunk, nemenként és korosztályonként dobogósokat hirdettünk.
 A futóversenyeken a legapróbb kiscsoportos ovisoktól kezdve, a középsős és nagycsoportosokig 400 méteres távot, amíg az iskolások az 1. osztályostól a 8. osztályosokig 800 métert futottak. Korosztályonként minden csoportot külön indítottunk.
 Az animátorunk a legkisebbeket kötélhúzással és mini akadálypályával szórakoztatta. Egy külön kis kuckót is kialakított számukra, ahol rajzolhattak, színezhettek. A célban gyümölcs, műzliszelet és szörpbár várta a beérkezőket.

A nap záró része a Családi örömfutam volt, ahol mindenki, akiben még maradt egy kis szusz, az együtt futott, kicsik és nagyok mind együttesen.  Ennek a futamnak a végén az érmek és oklevelek mellett értékes KissLifeFitness kuponokat nyerhettek a dobogósok. A futóversenyről készült fotókat az alábbi linken érheted el: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6024484137566096&type=3

Az első futóversenyünk regisztrációjánál egy pecsét gyűjtőt füzetet adtunk át, mellyel egy játékot indítottunk. Az, aki 3 futóversenyünkön részt vesz, az indulhat az értékes, 50 ezer Forint értékű Decathlon utalványért. Amikor összegyűltek a pecsétek, a füzetet lefotózva kérjük vissza küldeni, vagy leadni a verseny helyszínen a szervezők részére.

A versenyről készült videónkat itt tekintheted meg:

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/3300316326961898

A futóverseny sorozatunk következő állomásai:

Vasárnap, Szept. 25., 10:00-kor Gazdagrét – Újbudai Családi Futóversenyek

Vasárnap, Okt. 16., 10:00-kor Őrmező – Újbudai Családi Futóversenyek