Az Összefogás XI. Sportegyesület szervezésében elérkeztünk az Újbudai Családi Futóversenyünk 4. állomásához, melyet szeptember 25-én tartottunk Gazdagréten a Dzsungel Park-ban. Ez talán az egyik legnépszerűbb újbudai családi szabadidő park, és ennek köszönhetően rekordszámú jelentkezőnk volt ezen a vasárnapi futóversenyen.

Az idő egészen délig kegyes volt hozzánk, amikor is eleredt az eső. A felsős iskolai futóink bár már szemerkélő esőben rajtoltak, még így sem szegte kedvét senkinek, hogy még a családi örömfutáson is elinduljon. Így ismét remek hangulatban telt az idei első őszi versenyünk is.

A Dzsungel Park annak az 5 alkalomból álló versenysorozatnak volt az egyik állomása, melyet az Összefogás 11 SE és a Runaway közös szervezésében jött lére.

A helyszínen készült fotókat itt nézheted meg:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6185611138120061&type=3

Az első futóversenyünk regisztrációjánál egy pecsét gyűjtőt füzetet adtunk át, mellyel egy játékot indítottunk. Az, aki 3 futóversenyünkön részt vesz, az indulhat az értékes, 50 ezer forint értékű Decathlon utalványért. Amikor összegyűltek a pecsétek, a füzetet lefotózva kérjük vissza küldeni, vagy leadni a verseny helyszínen a szervezők részére.

A versenyről készült videónkat itt tekintheted meg:

https://www.facebook.com/osszefogasxise/videos/637729541239264

A futóverseny sorozatunk utolsó állomása:

Vasárnap, Okt. 16., 10:00-kor Őrmező – Újbudai Családi Futóversenyek

Sok szeretettel várunk, gyere és fuss velünk Őrmezőn is!