Tudtad, hogy minél többet lépcsőzöl, gyalogolsz lift/mozgólépcső helyett, annál többet teszel az egészségedért? Ráadásként könnyen elérhető és költségkímélő, hatékony megoldás. Számos vizsgálódás kimutatta, hogy a lépcsőzés nagymértékben hozzájárulhat testi és mentális egészségünk megtartásához. Hiszen jó hatással bír szervezetünkre: látványosan javul általa a közérzetünk és beindítja testünkben a gyógyító folyamatokat.

Az Összefogás 11 Sportegyesület egy újabb sportos kampánnyal jelentkezik!

A „Lépcsőn járj, tovább élsz!”  mottót viselő kampányunk során szeretnénk minden korosztály figyelmét felhívni arra, hogy a sportos életmód segítségével megtartható a jó kondíció, s ehhez nagyban hozzásegít a lépcsőzés/gyaloglás, mely hosszú távon akár életet menthet. 

Kampányunk fókuszában az aktív életmód áll, hogy általa minél többen, minél egészségesebben, sportosabban éljék a mindennapokat. Ehhez kapcsolódóan most egy ’10 kérdés – 10 válasz’ KVÍZ-re hívunk.

Teszteld magad, mennyire vagy egészségtudatos és aktív! 

A KVÍZT itt töltheted ki 👉https://forms.gle/E8uwizb8BELxLUxM9

Ha kitöltöd KVÍZünket, Te is részt veszel a sorsoláson, melyen az Összefogás XI. Sportegyesület jóvoltából Tiéd lehet az 1 db Decathlon utalvány 20.000 Ft értékben vagy a 3 db Telefontartó karpánt vagy a 3 db Összefogás Sportegyesület ajándékcsomag egyike.

A játék 2023.08.25. péntektől 2023. 09.11. hétfőig tart.

KVÍZ-re fel!