Még mindig nehezen adja át a télies, sokszor esős idő a langy-meleg tavaszi napsütésnek a helyét. Biztosan Te is várod már a sok szabadtéri sportprogramot velünk együtt. Addig viszont hozunk még pár hatékony, beltéri programot, amivel garantáltan átmozgathatod magad tetőtől-talpig!

Ebben a hónapban, április 29-én ünnepeljük a Tánc Világnapját, amelyet 1982-ben az UNESCO Nemzetközi Táncbizottsága hozta lére.  És ennek a napnak a célja, hogy népszerűsítse a táncot, valamint arra ösztönözze a kormányokat, hogy az oktatási rendszerben minél nagyobb teret szenteljenek a táncnak – egészen az alapfokú oktatáson át az egyetemig. A tánc az emberi kultúra része. A táncművészet legnagyobb ünnepe ez a nap, melyet világszerte táncelőadásokkal ünnepelnek. Nos, ha e sorok után kedved lenne táncra perdülni, és imádod a funky-t, akkor ne habozz, regisztrálj a Szent Margit Gimnázium-ban (Budapest, Villányi út 5-7, 1114) lévő Funky Jazz tánc óránkra az Összefogás 11 Sportegyesület szervezésében – szerdánként 17-18:30-ig.

Jelentkezés–> https://forms.gle/WHz4uiJ3MMK3SL2R8

Tánc partner és előképzettség nem szükséges csak kényelmes ruha és könnyű edzőcipő!

Te is tökéletes bikini body-ra vágysz a nyárra? Már heti 2 alakformáló edzéssel is sokat tehetsz az áhított testalkat eléréséhez! Továbbra is várunk a képernyők elé, minden héten kedden este 19:30- órától, ahol Bacsó Kriszti aerobic edzőnk gondoskodik arról, hogy tökéletes formába lendülj.

A torna  áprilisban felvételről megy. Előző tornákat fogunk felvételről lejátszani, amik a weboldalunkon lesznek elérhetőek. https://osszefogas11se.hu/torna-videok/

A tornára a részvétel INGYENES! 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️ Csak regisztrálnod kell, és küldjük a linket –>
https://forms.gle/y69FN5d2hkTNVGVTA

Az edzésen szükséged lehet: székre, törölközőre, csúszkára vagy papírtörlőre, ezen kívül nehezítésképpen Kriszti javasolja a bokasúly, kézi súly és tornaszőnyeg használatát is.

Szeretettel várunk programjainkra! Találkozzunk ott!