Mire szeretnél keresni?

Kanadai Magyar Hokiklub

Az utánpótlás nevelő egyesület 2012-es újraszervezésével elsődleges célul tűztük ki a gyermekek egészséges fejlődésének biztosítását, elsősorban a jégkorong által. Szülőkként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a fizikai kondíció és egészség megőrzése mellett fiataljainknak megtanítsuk a csapatszellem, a közös célokért való küzdés, és ezeknek az egyéni érdek fölé rendelésének örömét, de ugyanúgy a kudarcok feldolgozásának egészséges módját is.

Az egyesület mai, végleges formáját 2012-ben nyerte el, amikor a korábbi alapokon a kanadai jégkorongiskola meghonosítását tűztük ki célul. Egyesületünk tucatnyi tagsága, vezetése társadalmi szerepvállalásként, díjazás nélkül végzi munkáját

Játékosaink számára egész évben biztosítjuk a rendszeres edzési lehetőséget. Szeretnénk minél több gyerekkel megszerettetni ezt a csodálatos – és látványos – sportot, amelyet nem csak űzni izgalmas, de nézni is rendkívül szórakoztató. Nem csak azokat a gyerekeket várjuk, akik versenyszerűen szeretnék űzni a jégkorongot, hanem azokat is, akiknek egyszerűen csak fontos a rendszeres mozgás, sportolás. 

Sportág(ak): Jégkorong
Hobbi / Verseny: Hobbi Verseny
Egyéni / Csapat: Csapat
Helyszín(ek): BME Sportközpont

Egyesület címe: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 12.

E-mail cím: czako@kmh.sport.hu

Telefonszám: +36 20 348 9407