Mire szeretnél keresni?

Újbuda FC

Sportszervezetünk egy olyan életpályamodellt dolgozott ki 2007-ben, mely óvodás kortól egészen a felnőtt korig kínál alternatívát a labdarúgásban felnövő gyerekeink számára.

A modell szervesen illeszkedik, illetve ráépül az 1997-ben XI . kerületi Önkormányzat által elindított XI. kerületi kézi –foci suli programra, amit Nagy József akkori Sportosztály Vezető álmodott meg.

A program feladata komplex sportolók felnevelése fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Az életpályamodell szervesen ráépül a Újbuda Labdarúgó Kft. nevével fémjelzett „ovi foci” programra, ahol labdás mozgáskoordinációs készségfejlesztés mellett, az ügyesebb fiúk és lányok számára, labdarúgás és kézilabda tekintetében tudunk egy további alternatívát kínálni.

A program lényege, hogy a tanrendbe beépülve, sportág specifikus képzés keretében tanulják a kisfiúk, kislányok a labdarúgás illetve a kézilabda alapjait. Ez kiegészül 3 testnevelés órával, melyet testnevelő tart a gyermekek részére. Ezen túl a programban résztvevők heti két alkalommal délutánonként a tanulószoba befejezése után edzéseken vesznek részt és itt már csatalakoznak hozzájuk a korosztályos más intézményekben tanuló gyerekek is. 

Sportág(ak): Labdarúgás, futsal
Hobbi / Verseny: Hobbi Verseny
Egyéni / Csapat: Csapat
Helyszín(ek): Újbuda Futball Club

Egyesület címe: 1118 Budapest, Frankhegy utca 6.

E-mail cím: -

Telefonszám: +36 70 770 0469