Mire szeretnél keresni?

Castor SE

Egyesületünk a XI. kerületben, Újbudán található. Úszással, triatlonnal, öttusával és röplabdával foglalkozunk. A csapat jelenlegi formáját  2014-ben nyerte el, de aktívan, Castor SE név alatt csak 2017-ben indult el és azóta folyamatos fejlődésen megy keresztül. Főként utánpótláskorú (6-16 éves) öttusás és triatlonos gyerekek sportolnak nálunk, de az utóbbi évben már amatőr felnőtt triatlon versenyzőink is erősítik a Castor SE-t. 2018 szeptemberétől elindult nálunk az úszásoktatás gyerekek számára, 4 éves kortól. 2019 szeptemberétől pedig a gyerekek új sportágat, a röplabdát is űzhetik nálunk. Az egyesület alapító elnöke Fecskovics Attila többszörös magyar  bajnok, világbajnoki negyedik helyezett triatlonista.

Edzéseink a XI. kerületben zajlanak. Csapattagjaink közül szép számmal eredményesen vesznek részt öttusa (két- és háromtusa), valamint triatlon versenyeken.

Az eredményességen felül fontos szempont, hogy a nálunk sportoló gyerekek és felnőttek jó hangulatban töltsék szabadidejüket és erős, összetartó csapatként működjünk. Mert csapatban könnyebb!

Hobbi / Verseny: Verseny Hobbi
Egyéni / Csapat: Csapat Egyéni

Egyesület címe: 1116 Budapest, Kondorosi út 14.

Telefonszám: +36 30 101 7070